Testosteron spuiten is niet aan te raden zonder goede begeleiding

Wanneer mensen wat sneller spiermassa willen kweken denken ze al gelijk aan steroïden. Echter is het zo dat deze middelen over het algemeen schadelijk zijn voor het lichaam. Dit is dan ook de reden dat het niet verstandig is om hier aan te beginnen zonder de juiste begeleiding. Waarom niet vraag je je af?  Dat gaan we jou hieronder laten zien, lees dus snel verder!

Waarom mensen misbruik maken van anabole steroïden

Anabole steroïden kunnen worden gebruikt als prestatie bevorderende geneesmiddelen die de spiermassa verhogen en het vetgehalte verlagen. Echter kan het gebruik hiervan ook veel ongewenste effecten met zich meebrengen. Sommige atleten, gewichtheffers en bodybuilders nemen ze met regelmaat om hun fysieke prestaties te verbeteren en hun lichaam breder te maken, testosteron spuiten is niet aan te raden zonder goede begeleiding.

Het is alleen algemeen bekend dat mensen van alle leeftijden misbruik maken van deze drugs, waaronder jongens in hun tienerjaren die een wat slechte zelfbeeld hebben. Dit is een geestelijke gezondheidstoestand waarbij een persoon veel tijd besteedt aan gebreken in hun uiterlijk.

Deze gebreken zijn vaak niet te zien voor andere anderen. Jongens en mannen met een zogeheten lichaam dysmorfische stoornis kunnen anabole steroïden nemen omdat ze zichzelf niet als sterk genoeg zien.Anabole steroïden worden meestal in de spier geïnjecteerd of als tabletten via de mond genomen, maar ze zijn ook verkrijgbaar als crèmes of gels die op de huid worden aangebracht.

Veel mensen die gebruik maken van anabole steroïden zijn zich bewust van de gevaren maar geloven dat de bijwerkingen wel mee zullen vallen. Dit is echter niet bepaald waar, de schadelijke effecten zullen nagenoeg altijd optreden.